Cautare

1112 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (7.87 secunde)
Mugur Isarescu lanseaza o medalie jubiliara in onoarea MS Regelui Mihai Banca Nationala a Romaniei lanseaza, in colaborare cu Casa Regala, o medalie jubiliara ce aminteste de ultimele doua monede batute in 1947, cu chipul Majestatii Sale Regelui Mihai.
Olympus, cel mai mare producator de lactate din Rom‚nia, lanseaza primul ambalaj inscriptionat in limbaj Braille pentru un produs alimentar de pe piata, adresat atat nevazatorilor, c‚t si publicului larg.
Fosta echipa a Saptamanii Financiare lanseaza Finantistii din 12 decembrie Jurnalistii care au parasit Saptamana Financiara si Fin.ro dupa ce acestea au fost trecute exclusiv online lanseaza din 12 decembrie saptamanalul economic Finantistii.
Joi, 2 Mai, de la ora 23:30, Utv & Cub Media Pictures lanseaza cea mai noua emisiune de clubbing din Romania:
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: postul controlat de Dan Voiculescu se va distanta de premierul Victor Ponta, ca urmare a retragerii sale din fruntea PSD.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Platforma online ProTVPLUS.ro si TRU [the real you], cel mai nou hub dedicat creatorilor de continut, lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: ... Fiecare episod se desfasoara la hub-ul TRU si poate fi vizionat in fiecare luni, incepand cu ora 10:00, pe www.protvplus.ro .
AMD, intra in hora, si lanseaza cel mai econom procesor din familia entry-level bazata pe Athlon 64: ... Se poate spune ca valoarea este suficienta, daca o raportam la categoria de sisteme in care va fi folosit, cele de foarte mici dimensiuni la care si un cm³ conteaza.
Asa cum era de asteptat dupa lansarea seriei de chip-uri grafice R600 (ATI Radeon HD 2000), AMD lanseaza variantele profesionale ale acestora.
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video:
Potrivit unui studiu Gallup, in 92% din gospodariile din Romania se gaseste cel putin cate un televizor.
Facebook lanseaza o aplicatie de mesagerie instant pentru telefoane mobile Facebook a lansat o aplicatie de mesagerie instant dedicata pentru telefoanele bazate pe sistemul de operare Google Android si pentru Apple iPhone.
Dupa ce a inceput in urma cu cateva luni sa transmita continut 3D, fiind astfel primul operator telecom care utilizeaza acest format, UPC Romania lanseaza si un post de televiziune exclusiv 3D, High TV, care va emite fara intrerupere filme, emisiuni sportive, documentare si muzica in format tridimensional.
cum va arata, ce va putea face si cu ce difera de versiunile anterioare Gigantul Apple lanseaza azi cea de-a cincea generatie a telefonului mobil iPhone, iar pe internet exista multe zvonuri si speculatii cu privire la iPhone 5 si ce va aduce nou acest model pe o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.
Mai mult, pentru 2012, se estimeaza o crestere de 20%, sustinuta de lansari mari. ... Jocul se afla deja la precomanda, la pretul de 259 lei.
Orange lanseaza doua aplicatii pentru turistii de la munte Orange Romania lanseaza doua aplicatii pentru iubitorii sporturilor de iarna. ... Aplicatia a fost dezvoltata de i-Rewind, un start-up romanesc pornit de tineri antreprenori romani, care se bazeaza pe o idee originala, patentata international.
Acum, HotNews.ro impreuna cu Esri Romania, folosind serviciile ArcGIS.com, lanseaza propriul portal de harti interactive, un portal in care cititorii HotNews.ro pot regasi oricand hartile si aplicatiile interactive realizate si publicate impreuna cu articolele proprii.
Deutsche Welle, postul de radio finantat de statul german, lanseaza critici serioase la adresa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
google-analytics.com